Ring oss +86-13412141385
Send oss ​​en e-post sales01@Chromegenius.onmicrosoft.com

Piano White Make-up Bord og krakk: Tilfører perfekt til ditt vakre hjerte

2023-11-18

Hvis du er en elsker av sminke og skjønnhet, vet du at det å ha en funksjonell og vakker forfengelighet er avgjørende for å hjelpe deg med å skape det perfekte utseendet.Piano White Make-up bord og krakker det perfekte tillegget til enhver forfengelighet, og legger til både funksjonalitet og eleganse.


Laget med materialer av høy kvalitet, kommer dette sminkebordet og krakksettet i en elegant hvit finish som vil utfylle enhver rominnredning. Bordet, som har god lagringsplass, har to store skuffer som er perfekte for oppbevaring av sminke, børster og andre skjønnhetssaker. Det flip-top speilet gir en utmerket og klar refleksjon som er perfekt for presis sminkepåføring.


Krakken har den ideelle høyden for komfortable oss, og den polstrede toppen gir en behagelig overflate å sitte på mens du sminker deg.


DePiano White Make-up bord og krakksettet er enkelt å montere og leveres med en detaljert og enkel brukermanual. Bordet og krakken er også designet for å vare, noe som sikrer holdbarhet og styrke i årene som kommer.


Med sin elegante design og praktiske oppbevaringsfunksjoner,Piano White Make-up bord og krakker et must for alle som elsker sminke og skjønnhet. Enten du er profesjonell, sminkeentusiast eller bare elsker å se best ut, vil dette sminkebordet og krakksettet gjøre skjønnhetsopplevelsen din hyggelig og komfortabel.